Gavekort

Giv en fantastisk madoplevelse som gavekort til dine forældre, svigerforældre, store børn eller medarbejdere du gerne vil forkæle.

Gavekortet kan benyttes på alle vores restauranter. 

OBS:
Når du køber et gavekort via vores hjemmeside, vil du modtage en mail med et link til selve gavekortet. Gavekortet er en print-selv-version. 

Gavekortet er gældende til alle vores restauranter. Formel B vil stå som modtager af pengene. 

Ved køb af gavekort pålægges betalingen et gebyr efter NETS foreskrifter.

0 stk.

Værdi efter eget ønske (min. 200,- DKK)

,00 DKK
0 stk.

En god frokost. Dette gavekort passer perfekt som bidrag til en god frokost for to personer på enten Restaurant Sletten i Humlebæk eller Restaurant Palægade i København. Gavekortet kan naturligvis bruges på alle vores fire restauranter.

500,00 DKK

0 stk.

Gaven til din medarbejder. Dette gavekort er den ultimative julegave til dine medarbejdere. Beløbet er 100% fradragsberettiget for virksomheden og udløser ingen skat for din medarbejder, så længe du ikke har givet andre personalegaver i løbet af året. Husk at oplyse gavekortets værdi til skattestyrelsen.

1.200,00 DKK

0 stk.

Flottenheimer. Perfekt til forældre, svigerforældre eller dine voksne børn. For 2.500 kr. får den heldige modtager en god aften for to personer med både mad og vin på alle vores restauranter.

2.500,00 DKK

Vælg betalingstype

Betaler:

Firma:

Navn*:

Adresse*:

Postnr*:

By*:

Telefon*:

CVR-/SEnr:

E-mail*:

Besked:

(Bemærk: felter markeret med * skal udfyldes)

Gavekort:

Modtager navn:

(Ved bestilling af flere gavekort, indtastes modtager navne på næste side)