Gavekort

Giv en fantastisk madoplevelse som gavekort til dine forældre, svigerforældre, store børn eller medarbejdere du gerne vil forkæle.

Gavekortet kan benyttes på alle vores restauranter. 

OBS:
Når du køber et gavekort via vores hjemmeside, vil du modtage en mail med et link til selve gavekortet. Gavekortet er en print-selv-version. 

Gavekortet er gældende til alle vores restauranter. Formel B vil stå som modtager af pengene. 

Ved køb af gavekort pålægges betalingen et gebyr efter NETS foreskrifter.

Værdi efter eget ønske (min. 200,- DKK)

DKK

Dette gavekort passer perfekt som bidrag til en god frokost for to personer på enten Restaurant Sletten i Humlebæk eller Restaurant Palægade i København. Gavekortet kan naturligvis bruges på alle vores fire restauranter.

500,00 DKK

Gavekort er den ultimative julegave til dine medarbejdere. Beløbet er 100% fradragsberettiget for virksomheden og udløser ingen skat for din medarbejder, så længe du ikke har givet andre personalegaver i løbet af året. Husk at oplyse gavekortets værdi til skattestyrelsen.

1.200,00 DKK

Perfekt til forældre, svigerforældre eller dine voksne børn. For 2.500 kr. får den heldige modtager en god aften for to personer med både mad og vin på restauranterne: Uformel, Palægade og Sletten. På Restaurant formel B dækker gavekortets værdi på 2.500 kr, en god aften med mad og vin for en person.

2.500,00 DKK

Vælg betalingstype

Kurv

Varetotal: 0 DKK
Betalingsgebyr: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK

Betaler

(Bemærk: felter markeret med * skal udfyldes)

Gavekort

(Ved bestilling af flere gavekort, indtastes modtager navne på næste side)